Krijg direct een voorsprong op concurrenten

BriteLime levert de beste Business Intelligence oplossingen en data warehouse automation. Zowel in de cloud als on premise. Hierdoor zorgen we dat je onderneming datagedreven wordt en speel je direct in op alle kansen en ontwikkelingen.
0 +
Jaar ervaring
0 %
Tevreden klanten
0 +
Succesvolle projecten

Power BI Dashboard Demo

Onderstaand is een voorbeeld sales dashboard waar verschillende gegevens zichtbaar zijn.

Maak kennis met Arnoud

Hallo, ik ben Arnoud. Oprichter van BriteLime en trots op onze BI-oplossingen. Dagelijks helpen onze medewerkers klanten met het omzetten van data naar informatie en kennis. Dit zorgt voor inzichten waarmee gefundeerde beslissingen kunnen worden genomen. Bedrijven die beslissingen nemen op basis van business intelligence doen het namelijk beter dan hun concurrenten.

Data is binnen een bedrijf vanuit allerlei verschillende bronnen terug te vinden. Data geeft de input om rapportages en analyses te maken waarmee een onderneming de goede richting in kan worden gestuurd. Wij zien dat het vaak ingewikkeld is voor bedrijven om deze data om te zetten in relevante informatie. Dat is waar BriteLime zijn meerwaarde laat zien.

Het ophalen van Power BI-rapportages uit een ERP-systeem is vrij eenvoudig maar een volledige implementatie van BI-software is dat niet. Door BriteLime je te laten helpen, kan alle data in je onderneming worden omgezet in kennis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis demo aan en we helpen je graag.

Arnoud Oostendorp MBA - BriteLime

Begin direct met het nemen van een voorsprong op je concurrentie

Onze voordelen

Tool onafhankelijk

Alle aanwezige databronnen in je bedrijf kunnen we benutten om nieuwe inzichten te presenteren.

In no time

We verzorgen in no time een passende BI oplossing.

Voordeel

Je hebt direct de middelen om de concurrentie te slim af te zijn.

Cloud? Geen probleem

Beheer is stukken eenvoudiger en minder tijdsintensief.

Ervaring in veel sectoren

Vele jaren ervaring in verschillende sectoren.

Dashboards

We leveren maatwerk rapportages en dashboards, geheel toegespitst op jouw situatie.

Vraag meteen een demo aan

De BI-oplossingen van BriteLime

Wij bieden de perfecte BI-dienst voor het MKB en kunnen je razendsnel vooruit helpen met ons multidisciplinaire team. Het maakt niet uit welke omgeving je hebt staan, wij hebben er de oplossingen voor. Met onze jarenlange ervaring zijn we bekend met veel branches en sectoren en kunnen we snel, op basis van jouw businessprocessen, ervoor zorgen dat je kunt gaan sturen op efficiëntie en effectiviteit. Daarnaast is het ook nog eens zo dat we onze oplossing hebben geautomatiseerd zodat we veel kortere doorlooptijden kennen. Dit betekent dat we heel snel kunnen starten met het realiseren van rapporten en dashboards. We bieden verschillende maatwerk mogelijkheden aan en we komen graag bij je op de koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op en vraag onze gratis demo aan.

Maak de keuze om succesvoller te zijn

Zijn er hoge kosten mee gemoeid?

Nee. BriteLime gebruikt haar eigen DWH automation oplossing en is daardoor heel kostenefficiënt. We richten ons daarmee niet alleen op de grote bedrijven maar ook het MKB.

Wat krijg ik meer dan dat ik nu al heb?

Zonder BI is het lastig om goede rapportages en dashboards te halen uit afzonderlijke bronnen. Wij zorgen ervoor dat rapportages en dashboards snel en op maat voor jouw situatie worden gemaakt. Daarbij zorgen we ervoor dat allerlei bronnen ontsloten kunnen worden zoals een CRM, DMS, FMIS, Excel, meetapparatuur of welke andere bron dan ook. Hierdoor is het mogelijk om data uit verschillende bronnen te combineren om tot nieuwe inzichten te komen.

Werkt dit met alle ERP systemen?

Ja, het werkt met alle ERP systemen. We bieden geautomatiseerde oplossingen aan die snel toepasbaar zijn. Neem contact op met één van onze specialisten, zij kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Is BriteLime een partij waarbij ik ook met mijn vragen over informatievoorziening terecht kan?

Ja, BriteLime is een full stack BI leverancier. Dat betekent dat we oplossingen verzorgen op het gebied van rapportages, datawarehousing, consultancy en strategie en uiteraard leveren we ook support.

Ik heb al rapportages maar wil deze verbeteren, kan ik dan ook bij BriteLime terecht?

Ja, wij hebben daar al veel klanten mee geholpen. We zorgen ervoor dat je rapportages snel, actueel en betrouwbaar zijn. We hebben medewerkers die gespecialiseerd zijn in het opstellen van dashboards en rapporten. Uiteraard doen we dat altijd in goed overleg met onze klant.

Lumiparts
Efaflex
KH Chemicals
Britelue Solutions partner

Verlaag je kosten en verhoog je productiviteit

Vraag een van onze nog beschikbare gratis demo’s aan.

Shopping Basket