Visual data

Samen verbinden we de puntjes

BriteLime is een jong innovatief bedrijf en leverancier van Business Intelligence oplossingen en diensten. Wij helpen jou met het verbinden van de puntjes en het behalen van nieuwe successen.

Wat maakt werken met BriteLime zo leuk

Wij zijn een open organisatie en hebben samenwerking hoog in het vaandel staan. Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat transparantie en een gezamenlijke aanpak van uitdagingen, de meest succesvolle manier is op weg naar nieuw succes.

Dat wat we doen, doen we goed. We willen de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Daarom zien we er op toe dat de zes eigenschappen waar we voor staan, altijd worden nageleefd. Klantgericht, Puur, Plezier, Samen, oplossingsgericht, pragmatisch en eigenwijs. Daarbij richten we ons als BI bedrijf op vier Business Intelligence onderdelen. Ons paradepaardje is ons geautomatiseerde datawarehouse, maar we zijn ook bedreven in consultancy, beheer en reporting.

We zijn een jong team met de skills en de power om te excelleren en we willen niets liever dan samen met onze klanten uitdagende projecten aangaan. Wordt ook onderdeel van de BriteLime community en neem contact met ons op.

Puur

Wij zijn puur en daar zijn we trots op. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Onze klanten kunnen volledig vertrouwen op de kwaliteit van onze diensten. We blijven dicht bij onszelf en communiceren puur, onze oplossingen zijn puur en onze medewerkers gaan puur voor het allerbeste.

Samen

Onze diensten zijn maatwerk en worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met de klant. Ieder case is immers anders. Wij geloven in de kracht van samenwerken. Zowel tussen individuele medewerkers, diverse teams, als tussen onszelf en de klant. Gewoonweg omdat we samen nog beter in staat zijn om de beste producten en diensten aan te bieden. Wanneer we optimaal samenwerken is er namelijk een grote kans op samen winnen!

Plezier

Plezier hebben in je werk is voor iedereen belangrijk maar voor ons maakt het deel uit van ons DNA. Wij zien dat plezier onze interne samenwerking bevordert en de motivatie om te excelleren. Maar ook in de samenwerking met de klant zien we de positieve effecten. Plezier vertaalt zich namelijk in succes en gevoel van waardering. Als je samen plezier hebt in het werk praat je er met enthousiasme over, heb je meer over voor de ander en dat heeft een positieve invloed op je omgeving en het resultaat.

Oplossingsgericht

We vormen met onze klanten een stip op de horizon die we samen gaan realiseren. We werken op een agile manier naar het beste resultaat toe. We toetsen continue of de ontwikkeling in lijn is met de passende oplossing die we voor ogen hebben, we communiceren hier duidelijk en transparant over. Zo weten wij dat we werkelijk toegevoegde waarde leveren en zijn we ook niet bang om elkaar op ene positief kritische manier scherp te houden.

Pragmatisch

Wanneer nodig denken we buiten de begane paden en letten we erop hoe we zo effectief mogelijk het gewenste resultaat kunnen bereiken. We houden het oog op de bal en laten ons niet snel afleiden.

Eigenwijs

We laten ons graag uitdagen en zijn niet bang om de grenzen op te zoeken. We zijn wie we zijn en hebben een brede kijk op BI problemen, maar vooral op de oplossingen. We houden van een grap en zien BI echt als mensenwerk. We leven ons in, zijn eerlijk en durven te confronteren. Alles voor de beste oplossing.
46

Projecten gelanceerd

Onze BriteLime medewerkers hebben jarenlange ervaring in Business Intelligence trajecten, zowel met nieuwe implementaties als met het verbeteren van bestaande omgevingen. Deze ervaring gebruiken we om perfect aansluitende services en diensten te leveren.

Zeg hallo tegen ons MT

foto AO II

Arnoud Oostendorp

Business Manager
Gert-Jan

Gert-Jan Bierkens

Commercieel Manager
Remco

Remco Boot

BI Project Manager

Klaar om de volgende stap te zetten? Neem dan contact met ons op.

We horen graag van je!