Visual data

Snel een data-driven organisatie

Wij bieden professionele diensten voor het MKB segment en kunnen je razendsnel vooruit helpen met ons multidisciplinaire team. Vraag hieronder direct een uitgebreide gratis scan aan.

Waar we goed in zijn

Bekijk hieronder een selectie van onze diensten. Valt jouw vraagstuk hierbuiten? Neem dan contact op zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Business Intelligence Consultancy

BI Consultancy

We werken samen met de klantorganisatie naar een passende informatie en BI strategie met duidelijke realistische stappen naar vooraf gedefinieerde doelen. Transparantie en duidelijkheid is ons kenmerk. Een beproefde werkwijze is dat de consultants van BriteLime klantprojecten starten met een proof of concept. Daarmee wordt binnen enkele dagen duidelijk hoe de nieuwe BI omgeving werkt op basis van de eigen bedrijfsdata. Door deze methode hebben we veel ervaring opgebouwd met software zoals MS Dynamics, SAP, Exact en Isah, waar we vaak koppelingen mee maken.

Data warehousing

BriteLime maakt gebruik van datawarehouse automation zodat in korte iteraties snel resultaat kan worden geboekt met alle voordelen van een datawarehouse en met een korte doorlooptijd. Daarbij begeleiden we de organisatie ook met het gebruik van het DWH zodat er een data gedreven cultuur ontstaat waarin alle medewerkers gebruik leren maken van de aanwezige data en rapporten. Zo kunnen we razendsnel stappen maken.

Datawarehouse automation
Reporting

Reporting

We maken het eenvoudig om snel op maat gemaakte analyses, rapporten, grafieken en simulatiemodellen te maken. We geven de best passende oplossing voor het maken van rapportages en het gebruik van dashboards.

Onderhoud en beheer

BriteLime ontzorgt in het beheer en onderhoud van uw Business Intelligence omgeving. Wij leveren support, assisteren bij vraagstukken en fungeren als single point of contact in geval van ongeregeldheden.
Onderhoud en beheer

Klaar om de volgende stap te zetten? Neem dan contact met ons op.

We horen graag van je!