Krijg waardevolle inzichten voor de beste beslissingen

Met de dashboards van BriteLime ben je in staat om snelle analyses te maken om tot nieuwe inzichten te komen en daarmee vraagstukken op te lossen, zowel in de cloud als lokaal. Speel direct in op de alle kansen en ontwikkelingen door met onze hulp datagedreven te werken. Vraag meteen een gratis demo aan.
0 +
Jaar ervaring
0 %
Tevreden klanten
0 +
Succesvolle projecten

Power BI Dashboard Demo

Onderstaand is een voorbeeld sales dashboard waar verschillende gegevens zichtbaar zijn.

Maak kennis met Arnoud

Hallo, ik ben Arnoud. Oprichter van BriteLime en trots op onze BI-oplossingen. Dagelijks helpen onze medewerkers klanten met het omzetten van data naar informatie en kennis. Dit zorgt voor inzichten waarmee gefundeerde beslissingen kunnen worden genomen. Bedrijven die beslissingen nemen op basis van business intelligence doen het namelijk beter dan hun concurrenten.

Data is binnen een bedrijf vanuit allerlei verschillende bronnen terug te vinden. Data geeft de input om rapportages en analyses te maken waarmee een onderneming de goede richting in kan worden gestuurd. Wij zien dat het vaak ingewikkeld is voor bedrijven om deze data om te zetten in relevante informatie. Dat is waar BriteLime zijn meerwaarde laat zien.

Het ophalen van Power BI-rapportages uit een ERP systeem is vrij eenvoudig maar een volledige implementatie van BI-software is dat niet. Door BriteLime je te laten helpen, kan alle data in je onderneming worden omgezet in kennis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis demo aan en we helpen je graag.

Arnoud Oostendorp MBA - BriteLime

Krijg direct nieuwe inzichten en maak stappen met BriteLime Dashboards

Onze voordelen

Tool onafhankelijk

Welke applicatie je ook gebruikt, wij kunnen de data voor je in een dashboard verwerken.

Geen lange trajecten

Ontvang binnen enkele dagen al de eerste versie van je datagedreven dashboard.

Strakke vormgeving

Wij leveren op maat gemaakte dashboards in de eigen huisstijl.

Ook in de Cloud

Veel lagere opstartkosten en een lagere beheerlast.

Ervaring in veel sectoren

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we al vele bedrijven binnen verschillende sectoren mogen helpen.

Rapportages

Snel rapporteren, enkel relevante informatie en flexibel in gebruik.

Plan nu een vrijblijvende demo

BriteLime Dashboards:

Top visualisatie, diepgaande inzichten en echte meerwaarde

Onze dashboards zorgen ervoor dat je in één oogopslag een overzicht hebt van hoe je organisatie ervoor staat. Onze specialisten zorgen voor grafisch hoogstaande oplossingen om jou inzichten te geven die je in staat stellen om trends te analyseren en KPI’s tot in detail onder de loep te nemen. Met een grote hoeveelheid ervaring in het maken van datagedreven dashboards binnen verschillende sectoren zijn wij in staat om binnen de kortste tijd, op basis van jouw bedrijfsmodel, een dashboard te ontwikkelen waarmee jij sturing kunt geven en kan verantwoorden. Hierin zijn verschillende opties mogelijk. Op basis van jouw behoeften en feedback kunnen we een maatwerk dashboard creëren, de mogelijkheden hiervan bespreken we graag in persoon.

Neem contact op voor een afspraak of plan meteen een vrijblijvende demo.

Wees er snel bij

Is het duur?

Wij willen BI dashboards beschikbaar maken voor alle bedrijven, dus ook het MKB. We kunnen de kosten laag houden door onze unieke DWH automation oplossing. Je kan dus direct starten met het besparen op je kosten.

Wat wordt anders dan dat ik nu al heb?

Met je huidige applicaties is het vaak niet mogelijk om betrouwbare en cross reference dashboards te maken. Onze BI oplossing stelt je in staat meerdere bronnen samen te brengen zodat deze vergelijking wel gemaakt kan worden. Bovendien kun je door het bundelen van de databronnen besparen op je tijd en daarmee ook je kosten.

Werkt dit met alle ERP systemen?

Ja, onze specialisten kunnen elk bestaand ERP systeem koppelen aan een dashboard. Voor sommige ERP systemen hebben we al een geautomatiseerde oplossing ontwikkeld. Voor de overige ERP systemen kan een oplossing ontwikkeld worden wanneer hier voldoende behoefte naar is. Benieuwd of we al een oplossing hebben ontwikkeld voor jouw ERP systeem? Neem contact op en kom te weten wat er mogelijk is.

Helpt BriteLime me ook als ik algemene vragen heb over BI en informatievoorziening?

Ja, als full service BI leverancier helpen we je met al je vragen die gerelateerd zijn aan BI, dashboards en informatievoorziening.

Ik heb al een BI leverancier maar overweeg over te stappen.

Ook dan kunnen we je heel goed helpen. Onze specialisten zijn al te goed in staat om jouw huidige dashboards en rapportages beter in te richten. Met een kritische blik en een berg aan kennis kunnen zij eigenhandig de dashboards optimaliseren om tot nieuwe inzichten te komen. Alle optimalisatie worden natuurlijk in goed overleg met jou doorgenomen voordat er wijzigingen plaatsvinden.

Lumiparts
Efaflex
KH Chemicals
Britelue Solutions partner

Direct stappen maken en betere beslissingen nemen op basis van data?

Vraag een van onze nog beschikbare gratis demo’s aan.

Shopping Basket