Flexibel en snel een datawarehouse voor al je data

BriteLime datawarehouse automation stelt je in staat om snelle analyses te maken om tot nieuwe inzichten te komen en daarmee vraagstukken op te lossen. Zowel in de cloud als lokaal. Speel direct in op alle kansen en ontwikkelingen door met onze hulp datagedreven te werken.
Vraag meteen een demo aan.

0 +
Jaar ervaring
0 %
Tevreden klanten
0 +
Succesvolle projecten

Power BI Dashboard Demo

Onderstaand is een voorbeeld sales dashboard waar verschillende gegevens zichtbaar zijn.

Maak kennis met Arnoud

Hallo, ik ben Arnoud. Oprichter van BriteLime en trots op onze BI-oplossingen. Dagelijks helpen onze medewerkers klanten met het omzetten van data naar informatie en kennis. Dit zorgt voor inzichten waarmee gefundeerde beslissingen kunnen worden genomen. Bedrijven die beslissingen nemen op basis van business intelligence doen het namelijk beter dan hun concurrenten.

Data is binnen een bedrijf vanuit allerlei verschillende bronnen terug te vinden. Data geeft de input om rapportages en analyses te maken waarmee een onderneming de goede richting in kan worden gestuurd. Wij zien dat het vaak ingewikkeld is voor bedrijven om deze data om te zetten in relevante informatie. Dat is waar BriteLime zijn meerwaarde laat zien.

Het ophalen van Power BI-rapportages uit ERP-systemen is vrij eenvoudig maar een volledige implementatie van BI-software is dat niet. Door BriteLime je te laten helpen, kan alle data in je onderneming worden omgezet in kennis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis demo aan en we helpen je graag.

Arnoud Oostendorp MBA - BriteLime

Begin direct met het maken van analyses uit data van jouw datawarehouse

Onze voordelen

Tool onafhankelijk

Wij zijn in staat om vanuit elke applicatie van je onderneming data te plukken.

Binnen de kortste tijd

We realiseren razendsnel een datawarehouse waaruit je op maat kan rapporteren.

Eén waarheid

Al je data in één omgeving zodat je snel en efficiënt kunt werken en geen discussies over begrippen en definities.

In de Cloud

Een minder grote investering en aantoonbaar lagere onderhoudsvereiste.

Veel ervaring

Onze specialisten hebben meer dan 20 jaar ervaring binnen verschillende sectoren.

Rapportages

Realtime rapportages, snel en op maat gemaakt.

Reserveer nu een gratis demo

BriteLime datawarehousing maakt het verschil

Wij hebben voor onze klanten een krachtig datawarehouse ontwikkeld dat grote hoeveelheden data razendsnel kan verwerken tot slimme rapportages. Doordat we ons datawarehouse geautomatiseerd hebben bieden we daarmee de perfecte BI-dienst voor het MKB en kunnen we je razendsnel vooruit helpen. Ons datawarehouse betekent een einde aan trage dashboards en complexe handelingen om bruikbare rapporten uit systemen te halen. Met onze ruime ervaring binnen verschillende branches en sectoren kunnen we vrijwel direct, op basis van jouw bedrijfsmodel, jouw in staat stellen om te sturen en verantwoorden. Omdat we de ontwikkeling van ons datawarehouse hebben geautomatiseerd kennen we veel kortere doorlooptijden en zijn we snel ready to go. We bieden natuurlijk ook maatwerk mogelijkheden aan, hiervoor gaan we graag het gesprek aan om de behoeften en eventuele feedback te achterhalen.

Neem direct contact op of vraag meteen onze vrijblijvende demo aan.

Gegarandeerd de beste keuze

Hoelang duurt het voordat ik een datawarehouse heb?

We hebben een kant en klare dwh oplossing die in no time up and running is. De tijden van lange BI trajecten hebben we achter ons gelaten.

Wat is het voordeel t.o.v. standaard rapportages?

Met standaardapplicaties is het vaak maar heel beperkt mogelijk om goede en snelle rapportages te maken. Met onze data warehouse oplossing maken we het mogelijk om een completere rapportage te creëren. Dit zorgt er voor dat verschillende bronnen ontsloten kunnen worden zoals een CRM, DMS, FMIS, Excel, meetapparatuur etc. Daarnaast maakt de data warehouse oplossing het mogelijk om de verschillende databronnen combineren en een cross reference rapportage te maken.

Werkt dit met alle ERP systemen?

Ja, met een datawarehouse is het mogelijk om de data uit alle ERP systemen te halen. Voor Isah en Microsoft Dynamics hebben we al een geautomatiseerde oplossing ontwikkeld. Voor andere ERP systemen zitten we nog in het proces van ontwikkeling. Hier verwachten op korte termijn in uit te breiden. Wil je weten of jouw ERP systeem ook binnen deze plannen valt, neem dan gerust contact op.

Kan ik ook voor andere vragen omtrent BI en informatievoorziening bij BriteLime terecht?

Ja, binnen BriteLime hebben we specialisten in elk facet van Business Intelligence. Zo kunnen we je onder andere ondersteunen bij rapportages, datawarehousing, consultancy en strategie en daar hoort natuurlijk ook gedegen support bij.

Kan ik ook bij jullie terecht als ik al over een rapportage beschik?

Mocht je al over een rapportage en/of data warehouse beschikken kunnen we je nog steeds uitstekend helpen. Met onze ruime ervaring binnen BI en Data Warehousing kunnen wij ook uitstekend overweg met bestaande oplossingen. Wij denken graag met je mee over eventuele verbeteringen en de ontwikkeling hiervan.

Lumiparts
Efaflex
KH Chemicals
Britelue Solutions partner

Snel inzicht in jouw kansen om data driven te worden?

Vraag een van onze nog beschikbare gratis demo’s aan.

Shopping Basket