Datawarehouse voor Dynamics

Passend als een maatpak

Kies voor onze op maat gemaakte BI-oplossing voor Dynamics gebruikers. Alle data uit MS Dynamics en uiteraard ook alle andere bronsystemen wordt omgezet in inzichten. Vraag hieronder een gratis demo met onze productspecialisten aan!

Jaar ervaring
0 +
Tevreden klanten
0 %
Succesvolle projecten
0 +

Power BI Dashboard Demo

Onderstaand sales dashoard geeft een impressie van een data weergave

Maak kennis met Arnoud

Hallo, ik ben Arnoud. Oprichter van BriteLime. Met trots kijk ik naar de mooie producten die we onlangs op de markt geïntroduceerd hebben en naar de positieve feedback die we krijgen op onze flexibele en proactieve support. Dagelijks helpen onze medewerkers klanten met het omzetten van data naar informatie en kennis. Dit zorgt voor inzichten waarmee bedrijven gefundeerde beslissingen kunnen nemen. Bedrijven die beslissingen nemen op basis van business intelligence doen het beter dan hun concurrenten.

Naast bedrijven met nieuwe installaties hebben we ook veel klanten die ons weten te vinden omdat hun huidige BI omgeving niet aan de verwachtingen voldoet. Onze specialisten hebben snel door waar de pijnpunten zitten en hoe we deze moeten wegnemen. Wij zien dat het vaak ingewikkeld is voor bedrijven om data om te zetten in relevante informatie. Dat is waar BriteLime haar meerwaarde laat zien. An sich is het ophalen van Power BI-rapportages uit ERP-systemen vrij eenvoudig, maar het volledig benutten van de mogelijkheden die een moderne BI-omgeving biedt, is dat niet.

Laat ons je helpen, dan zorgen we dat alle data in je onderneming wordt omgezet in kennis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis demo.

Arnoud Oostendorp MBA - BriteLime

Haal het optimale rendement uit je data

Onze voordelen

Alle bronnen

Van alle data uit al je bronnen maken we waardevolle inzichten.

In no time up & running

We realiseren razendsnel een datawarehouse oplossing.

Strak gestyled

Onze visualisatie mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

Cloud tenzij

Duidelijk minder beheerinzet en een beduidend kleinere investering.

Ervaring in diverse branches.

Meer dan 20 jaar ervaring met bedrijven uit uiteenlopende branches

Rapportages en dashboards

Alle standaard- en maatwerk rapportages zijn mogelijk

Reserveer een gratis demo

De Dynamics BI-oplossing

Voor onze Dymamics klanten hebben we een kant en klare datawarehouse oplossing ontwikkeld die data uit Dynamics omzet in inzichten en slimme rapportages. Hiermee beantwoorden we aan vragen die we van klanten kregen die snel rapportages wilden van hun hele ERP omgeving in combinatie met alle andere applicaties die ze gebruiken.

Daarom hebben we een gestandaardiseerd en direct inzetbare Dynamics datawarehouse oplossing gecreëerd. Dit houdt in dat we razendsnel in de lucht zijn en dat je geen tijd meer hoeft te verspillen aan trage dashboards en lastige handelingen om rapporten uit allerlei verschillende systemen te halen. Uiteraard bieden we ook diverse maatwerk oplossingen aan en gaan we graag met je in gesprek om te luisteren naar je behoeften en feedback.

Vraag gerust en geheel vrijblijvend onze gratis demo aan.

Neem ook data onderbouwde beslissingen die er toe doen

Is het duur?
Nee. BriteLime heeft een unieke Dynamics DWH automation tool ontwikkeld welke we snel operationeel kunnen hebben. Je kan dus direct starten met kosten besparen. Onze oplossing zorgt ervoor dat we BI beschikbaar maken voor alle bedrijven en niet alleen voor grote bedrijven en multinationals.
Werkt dit ook met andere ERP systemen dan Dynamics?
Het werkt met alle ERP systemen. Voor Microsoft Dynamics en Isah hebben we een geautomatiseerde oplossing en voor andere ERP systemen zijn we hard bezig om deze te ontwikkelen maar deze worden nu op de traditionele manier ontsloten. We verwachten wel dat we voor andere ERP systemen snel een soortgelijke oplossing voorhanden hebben. Als je wil weten of jouw ERP daarbij hoort, neem dan gerust even contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
Hoelang duurt het voordat ik een datawarehouse heb?

We hebben een kant en klare dwh oplossing die in no time up and running is. De tijden van lange BI trajecten hebben we achter ons gelaten.

Wat is het voordeel t.o.v. standaard rapportages?
Met standaardapplicaties is het vaak maar heel beperkt mogelijk om goede en snelle rapportages te maken. Met onze data warehouse oplossing maken we het mogelijk om een completere rapportage te creëren. Dit zorgt er voor dat verschillende bronnen ontsloten kunnen worden zoals een CRM, DMS, FMIS, Excel, meetapparatuur etc. Daarnaast maakt de data warehouse oplossing het mogelijk om de verschillende databronnen combineren en een cross reference rapportage te maken.
Werkt dit met alle ERP systemen?
Ja, met een datawarehouse is het mogelijk om de data uit alle ERP systemen te halen. Voor Microsoft Dynamics en Isah hebben we al een geautomatiseerde oplossing ontwikkeld. Voor andere ERP systemen zitten we nog in het proces van ontwikkeling. Hier verwachten op korte termijn in uit te breiden. Wil je weten of jouw ERP systeem ook binnen deze plannen valt, neem dan gerust contact op.
Kan ik ook voor andere vragen omtrent BI en informatievoorziening bij BriteLime terecht?

Ja, binnen BriteLime hebben we specialisten in elk facet van Business Intelligence. Zo kunnen we je onder andere ondersteunen bij rapportages, datawarehousing, consultancy en strategie en daar hoort natuurlijk ook gedegen support bij.

Kan ik ook bij jullie terecht als ik al over een rapportage beschik?

Mocht je al over een rapportage en/of data warehouse beschikken kunnen we je nog steeds uitstekend helpen. Met onze ruime ervaring binnen BI en Data Warehousing kunnen wij ook uitstekend overweg met bestaande oplossingen. Wij denken graag met je mee over eventuele verbeteringen en de ontwikkeling hiervan.

Lumiparts
Efaflex
KH Chemicals
Britelue Solutions partner

Snel inzicht in jouw kansen om data-driven te worden?

Vraag een van onze nog beschikbare gratis demo’s aan.

Shopping Basket