#1 BI-oplossing voor het Isah ERP-systeem

BriteLime heeft een gebruiksklare bewezen BI-oplossing ontwikkeld, speciaal voor bedrijven met een Isah ERP-systeem. In de lucht binnen no-time, met data uit al je bronsystemen. Vraag hieronder een gratis demo met onze productspecialisten aan!
0 +
Jaar ervaring
0 %
Tevreden klanten
0 +
Succesvolle projecten

Power BI Dashboard Demo

Onderstaand is een voorbeeld sales dashboard waar verschillende gegevens zichtbaar zijn.

Maak kennis met Arnoud

Hallo, ik ben Arnoud. Oprichter van BriteLime en trots op onze Isah BI-oplossing. Dagelijks helpen onze medewerkers klanten met het omzetten van data naar informatie en kennis. Dit zorgt voor inzichten waarmee gefundeerde beslissingen kunnen worden genomen. Bedrijven die beslissingen nemen op basis van business intelligence doen het namelijk beter dan hun concurrenten.

Data is binnen een bedrijf vanuit allerlei verschillende bronnen terug te vinden. Data geeft de input om rapportages en analyses te maken waarmee een onderneming de goede richting in kan worden gestuurd. Wij zien dat het vaak ingewikkeld is voor bedrijven om deze data om te zetten in relevante informatie. Dat is waar BriteLime zijn meerwaarde laat zien.

Het ophalen van Power BI-rapportages uit Isah is vrij eenvoudig maar een volledige implementatie van BI-software is dat niet. Door BriteLime je te laten helpen, kan alle data in je onderneming worden omgezet in kennis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis demo aan en we helpen je graag.

Arnoud Oostendorp MBA - BriteLime

Begin direct met het halen van inzichten uit je Isah omgeving

Onze voordelen

Brondata

We leveren inzichten uit alle brondata aanwezig in je bedrijf.

Razendsnel

We realiseren razendsnel een Isah Datawarehouse oplossing.

Strak ontwerp

We bieden uitgebreide visualisatie mogelijkheden.

Cloud oplossingen

Aantoonbaar minder beheerlast en een veel kleinere investering.

Ervaring in maakindustrie

We hebben meer dan 20 jaar ervaring met verschillende bedrijven in de maakindustrie.

Rapportages

Alle standaard- en maatwerk Isah rapportages zijn mogelijk.

Reserveer snel een demo

De Isah BI-oplossing

In ons portfolio hebben we een aantal Isah klanten waarvan we regelmatig dezelfde vragen kregen zoals;

  • Hoe kan ik snel Power BI rapportages realiseren over alle Isah ERP onderdelen en gecombineerd met data uit andere applicaties?

De oplossingen hiervoor hebben wij gestandaardiseerd in een kant-en-klare Isah datawarehouse oplossing. In de praktijk betekent dit dat we binnen één dag up and running zijn.

Natuurlijk zijn er verschillende maatwerk mogelijkheden en zitten we graag met je om tafel om te luisteren naar je behoeften en feedback. Vraag vrijblijvend onze gratis demo aan.

Gegarandeerd succes

Is het duur?

Nee. BriteLime is door haar unieke Isah DWH automation oplossing heel snel up and running. Je kan dus direct starten met kosten besparen. Onze oplossing zorgt ervoor dat we BI beschikbaar maken voor alle bedrijven en niet alleen voor grote bedrijven en multinationals.

Wat krijg ik meer dan dat ik nu al heb?
Momenteel is het maar zeer beperkt mogelijk om uit Isah goede rapportages te halen waarmee verantwoord en gestuurd kan worden. Wij zorgen er niet alleen voor dat de rapportages uit Isah snel en volledig beschikbaar zijn maar ook dat er andere bronnen ontsloten kunnen worden zoals een CRM, DMS, FMIS, Excel, meetapparatuur of welke andere bron dan ook. Hierdoor is het mogelijk om cross reference rapportages te maken met data uit alle bronnen.
Werkt dit ook met andere ERP systemen dan Isah?

Het werkt met alle ERP systemen. Voor Isah en Microsoft Dynamics hebben we een geautomatiseerde oplossing en voor andere ERP systemen zijn we hard bezig om deze te ontwikkelen maar deze worden nu op de traditionele manier ontsloten. We verwachten wel dat we voor andere ERP systemen snel een soortgelijke oplossing voorhanden hebben. Als je wil weten of jouw ERP daarbij hoort, neem dan gerust even contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Kan BriteLime ook ondersteunen met andere vragen op het gebied van BI en informatievoorziening?
Ja, BriteLime is een full stack BI leverancier. Dat betekent dat we oplossingen verzorgen op het gebied van rapportages, datawarehousing, consultancy en strategie en uiteraard leveren we ook support.
Kan ik ook contact opnemen als ik mijn huidige rapportages wil verbeteren of als ik nieuwe rapportages wil?

Wij hebben al voor veel klanten gezorgd dat hun rapportages betrouwbaar en up to date zijn. Onze rapportage specialisten verzorgen zowel standaard als maatwerk rapportages en dashboards, altijd in samenspraak en overleg met onze klant.

Lumiparts
Efaflex
KH Chemicals
Britelue Solutions partner

Direct starten met kosten verlagen en productiviteit verhogen?

Vraag een van onze nog beschikbare gratis demo’s aan.

Shopping Basket